Reserveer nu je plaatsje voor het schooljaar 2023-2024!

6 mei 2023

Het is nu het moment om een belangrijke beslissing te nemen voor de toekomst van je kind. Bij Kids&Us Waregem willen we je nog even herinneren aan de voordelen van het deel uitmaken van de Kids&Us-familie. 

  • De Natural English-methode bootst het moedertaalverwervingsproces op een speelse manier na, waardoor het Engelse leerproces spontaan verloopt.  

  • De Kids&Us-methode heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop kinderen Engels leren, waardoor ze steeds gemotiveerd blijven om de taal te leren. 

  • Een van onze prioriteiten is om je kind te begeleiden in zijn of haar educatieve en persoonlijke ontwikkeling. Daarom werken we met heel kleine groepjes leerlingen (max. 8) en aantrekkelijk lesmateriaal afgestemd op de leeftijd van elke groep.    

Waarom wachten tot morgen? De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2023-2024 is nog steeds open.

Klik hier om onze uurroosters te bekijken, een plaats, een proeflesmeer info of een schoolbezoek aan te vragen.

Nieuws & Activiteiten

Schrijf je nu in voor onze Halloween activiteiten!

De meest griezelige tijd van het jaar komt eraan en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan bij Kids&Us! Jullie kunnen nu in schrijven voor onze Halloween Little Chef en Fun Week!

28/09/2023
Meer weten

Kampen & activiteiten

Taalkampen en workshops: ontdek ons aanbod!

05/05/2023
Meer weten

Students @ The Movies

Op vrijdag 17 maart toveren we Kids&Us om tot een echte bioscoop voor onze allereerste Movie Night, exclusief voor onze Tweens&Teens!

02/03/2023
Meer weten