Welkom op de blog van Natàlia Perarnau

.

Lees de blogberichten van Kids&Us
Kids&Us: 5 redenen om te glimlachen

Het is eindelijk weer september. We gaan opnieuw van start en beginnen het nieuwe schooljaar zoals steeds met vlinders in onze buik. Maar dit jaar heerst er ook een nieuw, ongekend gevoel, veroorzaakt door de compleet andere leefwereld waarmee we sinds kort te maken hebben.

We verwelkomen het nieuwe schooljaar vol enthousiasme, gezonde spanning en het besef dat dit wellicht hét schooljaar is van de afgelopen jaren waar de kindjes het meest naar hebben uitgekeken. We zijn er klaar voor! We hebben alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen die door de verantwoordelijke autoriteiten zijn opgelegd, maar daar hebben we het niet bij gelaten. We hebben al onze protocollen herzien om onze centra veilig te maken voor iedereen: leerlingen, gezinnen en personeel.

We hebben onze methode ook gedigitaliseerd, omdat we het ons niet kunnen veroorloven om ook maar één lesdag te verliezen. We willen niet dat onze leerlingen een kans missen om te leren, want de tijd die ze niet al lerend kunnen doorbrengen, zullen ze nooit meer recupereren. Daarom hebben we onze eigen virtuele ruimte gecreëerd waar we verder kunnen gaan met online lessen en waar we nieuw aanvullend materiaal zullen bieden voor alle cursussen, als we om gezondheidsredenen tijdelijk zouden moeten sluiten.

We hebben dus meer dan redenen genoeg om ook dit schooljaar met een glimlach te verwelkomen:

  • We mogen weer kindjes ontvangen in onze klaslokalen.
  • We kunnen weer getuige zijn van het leerproces van onze leerlingen.
  • De digitalisering van onze methode is een feit.
  • De gezinnen blijven een beroep doen op ons.
  • Wat er ook gebeurt, onze leerlingen zullen Engels leren van de bovenste plank.

Onze inzet naar de gezinnen toe is groter dan ooit. Jullie kinderen - onze leerlingen - zullen Engels leren, wat er ook gebeurt en in gelijk welke omgeving, in onze centra of thuis.

Welkom terug iedereen!

  1. 1415
Delen op >

Opmerkingen

Laat een opmerking achter

Om een opmerking achter te laten, moet u geregistreerd zijn.