Welkom op de blog van Natàlia Perarnau

.

Lees de blogberichten van Kids&Us
Dit schooljaar blazen we 15 kaarsjes uit

Bij Kids&Us prijzen we onszelf gelukkig dat we twee keer aan het jaar mogen beginnen: de eerste keer op 1 januari en de tweede keer na de zomervakantie, wanneer het nieuwe schooljaar begint. Opnieuw maken we goede voornemens: naar de fitness gaan, beginnen te diëten, eindelijk eens een nieuwe taal leren, etc. Het begin van het schooljaar is een nieuw vertrekpunt dat ons herinnert aan de doelen die we ons gesteld hebben en dat als springplank dient voor het laatste kwartaal van het jaar. 

Kids&Us is helemaal klaar voor een uitzonderlijk jaar en dat belooft het ongetwijfeld te worden. Dit schooljaar mogen we immers 15 kaarsjes uitblazen – 15 jaar Kids&Us! Bovendien zullen onze allereerste leerlingen, de cursisten van Subscription 2, die op ons vertrouwen sinds het prille begin, dit jaar hun opleiding bij ons afronden.

We broeden ook op een waaier aan nieuwigheden waar u later meer over zult horen. We willen ons bestaan met u vieren, want het is dankzij u dat we zo ver zijn geraakt. Ik licht alvast een tipje van de sluier op.

  • Mocht Kids&Us een mens zijn, dan zou het een millenial zijn. Het bewijs? De lancering van My Locker (mijn kastje), een app met leerstof uit de cursussen om buiten de klasmuren te blijven leren. De app bevat leerstof van de Mousy- tot de Ben&Brenda-cursussen: de bekende audiobestanden (vaarwel, cd!), verhalen, spelletjes met de cursuspersonages in de hoofdrol en exclusieve video's die alleen beschikbaar zijn via de app. 
  • We hebben ook een app ontwikkeld voor Tweens 4: Tuned In. Deze app bevat heel wat korte audiobestanden, activiteiten en spelletjes rond de sportwereld.

Maar daar blijft het niet bij, want Kids&Us past zich constant aan om up-to-date te blijven, u te kunnen verrassen met onze innovaties en ervoor te zorgen dat het Engels de klasmuren doorbreekt. Een leuk en vooral stimulerend leerproces is onze prioriteit. Wat we nog allemaal in petto hebben, ontdekt u binnenkort! Dit is nog maar het begin.

Zet u schrap, want september is een echte wervelwind. Geniet van deze tweede kans om uw goede voornemens waar te maken. Gelukkig nieuw Nieuwjaar!

  1. 202
Delen op >

Opmerkingen

Laat een opmerking achter

Om een opmerking achter te laten, moet u geregistreerd zijn.