Engels voor jongeren van 15 jaar

The Future 1

De rode draad doorheen deze cursus is een futuristisch verhaal waarmee de leerlingen de grammatica en de woordenschat zullen leren kennen die overeenkomen met het B2+-niveau van het GER. Het hoofdpersonage Tory wil de waarheid ontdekken achter een misdaad die haar persoonlijk treft.

Doel van de cursus:

In het jaar 2114 heeft een grote ecologische ramp een deel van de aarde onder water gezet, en de pogingen om op een andere planeet te gaan wonen, zijn mislukt. In deze dystopie hangen er overal bewakingscamera's en worden politici verkozen na te hebben deelgenomen aan een realityshow. Aan de zijde van het personage Tory gaan de 15-jarigen aan de slag met complexere grammaticale constructies en leren ze gedetailleerde beschrijvingen geven van specifieke situaties. Ze zullen ook hun mening leren geven in het Engels en een standpunt leren verdedigen over algemene onderwerpen, met vermelding van de pro's en contra's.  

Duur van de les:

Anderhalf uur, 2 keer per week.

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen.

Teksten uit oorspronkelijke bronnen: 

Tijdens deze cursus Engels gaan de leerlingen aan de slag met teksten uit bronnen die niet zijn aangepast: oorspronkelijke krantenartikels, romans enzovoort. Ze lezen complexere teksten in het Engels en leren zowel de belangrijkste ideeën als meer specifieke details begrijpen. In deze fase komen ze in contact met het echte Engels uit het dagelijkse leven.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel The Future 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel The Future 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel The Future 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel The Future 1
Delen op >