Engels voor jongeren van 17 jaar

Subscription 1

Voor dit niveau hebben we onze eigen tijdschriften in het Engels ontworpen. Daarin komen een heleboel onderwerpen aan bod met betrekking tot de huidige samenleving. Met deze thema’s perfectioneren de 17-jarigen hun taalvaardigheid. Ze breiden hun woordenschat verder uit en oefenen complexe grammaticale constructies in. 

Doel van de cursus:

Elk nummer van het tijdschrift RamPage gaat over een specifiek onderwerp met betrekking tot lifestyle, de wereld of entertainment. Er worden veel complexere grammaticale constructies gebruikt die overeenkomen met het C1+-niveau van het GER. Zo verbeteren de leerlingen hun taalvaardigheid, worden ze nog vloeiender in de taal en kunnen ze zich op een correcte manier uitdrukken in een persoonlijke, professionele of academische omgeving.  

 

Duur van de les:

Anderhalf uur, 2 keer per week.

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen

Communiceren met de wereld

De verscheidenheid aan onderwerpen die tijdens deze cursus aan bod komen, stelt de leerlingen in staat om hun woordenschat te verrijken en uitgebreide grammaticale constructies te gebruiken. Dat geeft hen dan weer het vertrouwen om zich, zowel mondeling als schriftelijk, vlot uit te drukken over eender welk onderwerp, terwijl ze hun kritische en creatieve denkvermogen in levensechte situaties verbeteren.

 

Delen op >