Engels voor kinderen van 11 jaar

Fairy Tales 1

In deze fase staan moderne versies van traditionele sprookjes centraal. Deze verhalen zullen de leerlingen helpen om hun leesvaardigheid te verbeteren en hun woordenschat te verrijken. 

Doel van de cursus:

Door deze Engelse avonturen te lezen en ernaar te luisteren, raken de 11-jarigen vertrouwd met nieuwe woorden en uitdrukkingen die hun Engelse woordenschat helpen uitbreiden en hun grammatica verbeteren. De lessen draaien rond activiteiten die aansluiten bij de leefwereld van de leerlingen. We bootsen vertrouwde situaties na en maken zo het leerproces echter en natuurlijker. Daarnaast komen er leuke activiteiten aan bod die afgestemd zijn op de interesses van de leerlingen en helpen om de aandacht vast te houden. Zo verandert Roodkapje in Red Riding Hoody in een BMX-kampioene met een hoody, een cadeau van haar grootmoeder. Assepoester wordt in Sidney en zijn Lucky Scarf dan weer omgetoverd tot een jongen die naar het huis van familieleden in het buitenland verhuist. Daar behandelen ze hem slecht en maken ze misbruik van zijn beperkte kennis van de Engelse taal. Zal hij terug thuis geraken?  

Duur van de les:

Anderhalf uur, 2 keer per week.

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen.

Idiomatische uitdrukkingen:

In deze cursus Engels voor 11-jarigen lezen en beluisteren de leerlingen verhalen en sprookjes. Op die manier leren ze nieuwe idiomatische uitdrukkingen die hun woordenschat verrijken, en blijven ze ook buiten de les in contact met het Engels.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 1
Delen op >