Engels voor kinderen van 12 jaar

Fairy Tales 2

In deze cursus maken we kennis met James, de hoofrolspeler van Puss in Boots. Dit verhaal gaat over een jongen die gepest wordt op school, maar er daarna toch in slaagt om uit te groeien tot een basketbalster. Dat doet hij met de hulp van een straatkat en een mysterieus paar sportschoenen. De leerlingen komen in deze cursus in contact met bekende situaties, waardoor ze meer vertrouwen krijgen om zich uit te drukken in het Engels. 

Doel van de cursus:

De 12-jarigen zullen tijdens deze cursus hun mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden verbeteren. Het verhaal van James, dat gaat over waarden en moeilijke situaties voor deze leeftijdsgroep, zorgt ervoor dat de leerlingen zich kunnen inleven in het onderwerp. Hierdoor krijgen ze vertrouwen, blijven ze gemotiveerd en leren ze zich vlotter uitdrukken. Doordat we in deze fase, net als in de vorige, de lestijd verhogen, zullen de leerlingen meer tijd besteden aan het oefenen en consolideren van hun communicatieve vaardigheden. Ze leren bovendien op een eenvoudige manier advies geven en persoonlijkheden beschrijven. Tot slot beginnen ze ook langere teksten in het Engels te schrijven.  


Duur van de les:

Anderhalf uur, 2 keer per week.

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen.

Het schrijven van teksten:

Via informele brieven beginnen de leerlingen met het schrijven van hun eerste teksten, die langer zijn dan tot nu toe het geval was. Ze hebben het over situaties die ze goed kennen, waardoor ze geïnteresseerd en gemotiveerd blijven. Tegelijkertijd krijgen ze de regels van het geschreven Engels onder de knie.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 2
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 2
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 2
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Fairy Tales 2
Delen op >