Engels voor kinderen van 13 jaar

Mysteries 1

In deze cursus maken de leerlingen kennis met Spike, een gepassioneerde detective. Dankzij zijn inzicht en oog voor detail is hij de uitgelezen metgezel in een heleboel mysterieuze en grappige situaties. Samen verdiepen ze zich in de regels van de Engelse grammatica en consolideren ze het B1-niveau van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (GER). 

Doel van de cursus:

De 13-jarigen zullen tijdens deze cursus hun B1-niveau in het Engels verankeren en tegelijkertijd starten met het B2-niveau. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Ze worden begeleid door Spike, een pientere detective die hen helpt om zowel hun mondelinge als schriftelijke vaardigheden te verbeteren. Samen met Spike en een groepje leerlingen uit het middelbaar reizen ze naar het fantastische Caribische eiland Looet. Daar ontdekken ze dat er een klasgenoot ontbreekt en zullen ze moeten onderzoeken wat er met hem is gebeurd. Wanneer ze terug zijn, wachten er nog meer mysteries om te ontrafelen. Wat zou er gebeurd zijn met een leerling die niet is komen opdagen in de klas? Aan de hand van verhalen die hen aanspreken, leren de kinderen in deze cursus verschillende werkwoorden kennen en beginnen ze de grammaticaregels onder de knie te krijgen. Al deze kennis zullen ze vervolgens kunnen gebruiken in verschillende contexten van hun dagelijkse leven.  

Duur van de les:

Anderhalf uur, 2 keer per week.


Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen.

We maken gebruik van de aanleg van het tienerbrein voor grammatica:

In de puberteit verwerven de hersenen het vermogen om abstract te denken. Hierdoor kunnen middelbareschoolstudenten de complexe grammaticaregels van het Engels gemakkelijk begrijpen en deze vervolgens in de praktijk brengen bij het spreken. Zo zullen de leerlingen de taal met een grotere taalkundige precisie kunnen gebruiken.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Mystery 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Mystery 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Mystery 1
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met als titel Mystery 1
Delen op >