Engels voor kindjes van 2 jaar

Linda

Het grappige muisje Linda en haar konijntje Bunny begeleiden kindjes van 2 tot 3 jaar oud met spelletjes en liedjes. Samen ontdekken ze de Engelse namen van alledaagse dingen in situaties waarmee ze vertrouwd zijn. 

Doel van de cursus:

Het moment waarop kinderen hun moedertaal beginnen te spreken, is het ideale moment om een tweede taal te leren. Het leerproces van de tweede taal verloopt immers op dezelfde manier als het moedertaalverwervingsproces, waardoor het heel natuurlijk aanvoelt. Onze 2-jarigen zullen tijdens deze cursus ontdekken dat alles wat hen omringt en waarmee ze vertrouwd zijn, ook een naam heeft in het Engels: de lichaamsdelen, kleuren, vormen ... Ze beginnen woorden samen te voegen tot eenvoudige zinnen tijdens activiteiten die ze al goed kennen in hun moedertaal en die hun fantasie stimuleren. Ze leren Engelse liedjes zingen en bepaalde woorden herhalen. Daardoor is hun uitspraak van in het begin heel natuurlijk.  

Duur van de les:

45 minuten, één keer per week 

Aantal leerlingen per klas:

5 leerlingen, elk vergezeld door een volwassene tijdens de eerste vijf weken van het schooljaar. 

Het belang van de begeleidende volwassene:

Tijdens de eerste sessies is de aanwezigheid van de ouders heel belangrijk voor de emotionele en persoonlijke connectie van de kinderen met het centrum, de leerkracht en Linda (het personage van de cursus). Bovendien zullen de ouders zo zien hoe belangrijk het is om het leerproces thuis verder te zetten met de dagelijkse audiobestanden in het Engels en de aanvullende activiteiten die we aanraden voor onze 2-jarigen.

Wil u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wil u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Élèves en classe Linda de Kids&Us
  • Élèves en classe Linda de Kids&Us
  • Élèves en classe Linda de Kids&Us
  • Élèves en classe Linda de Kids&Us

Meer lessen voor Cursussen Engels vanaf 1 jaar:

Delen op >