Engels voor kindjes van 4 jaar

Emma

Tijdens dit leeravontuur is Emma het nieuwe speelkameraadje van de kindjes. Samen leren ze de Engelse taal onderscheiden van hun moedertaal, en nieuwe woordjes en uitdrukkingen kennen die een beetje moeilijker zijn. 

Doel van de cursus:

Er staan de kindjes van 4 jaar tijdens deze cursus een heleboel leuke spelletjes, dansjes en verhaaltjes te wachten. Het is het uitgelezen moment om van Engels leren een gewoonte te maken door middel van leuke activiteiten. Met de liedjes van deze cursus oefenen ze zonder het te beseffen de intonatie en het ritme van de Engelse taal. De verhalen en audioboeken zijn belangrijk om vertrouwd te raken met het voorbereidend lezen en om nieuwe woorden en uitdrukkingen te ontdekken. Ze verbeteren hun luistervaardigheid en leren hun eerste ja-neevragen formuleren in het Engels.  

Duur van de les:

1 uur, één keer per week.

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen

Hun enthousiasme loont:

Emma voedt het enthousiasme dat zo eigen is aan kinderen van deze leeftijd, en speelt erop in om ze Engels te leren. Ze vertelt hen over vertrouwde maar iets complexere situaties, en samen leren ze bijvoorbeeld boodschappen doen of een bezoekje brengen aan de grootouders.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Emma
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Emma
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Emma
Delen op >