Nous utilisons de cookies propres et de tiers afin d’améliorer votre expérience de navigation et vous offrir de la publicité et des contenus pertinents pour vous. Meer informatie cookiebeleid.

Onze Lessen en Personages

Subscription 1

Engelse les Subscription 1 van Kids&Us
Engelse les Subscription 1 van Kids&Us

Subscription 1

+17 jaar

Tijdens de Subscription-lessen werken we rond heel uiteenlopende thema’s die inspelen op de huidige samenleving en de wereld om ons heen. 

Ter ondersteuning van deze lessen hebben we onze eigen tijdschriften (magazines) in het Engels gemaakt waarmee onze leerlingen hun taalkundige kennis kunnen uitbreiden.

Het tijdschrift van Subscription 1 heet 'RamPage’. In elke (trimestriële) uitgave staat er een bepaald thema centraal: levensstijlen, de wereld en entertainment.

Doel van de cursus:

Op taalkundig vlak werken we met grammaticale structuren die behoorlijk complex zijn en overeenkomen met niveau C1+ van het Europees referentiekader (ERK).

 

Lesduur:

1u30, 2 keer per week

Aantal leerlingen per klasgroep:

8

Communiceren met de wereld

De jongvolwassenen zullen zich correct kunnen uitdrukken in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, in bijna alle situaties, of deze zich nu afspelen in een persoonlijke of educatieve dan wel sociale context.

 

Delen op >