Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

Voelen jullie het ook? Er komt een nieuw boekje aan van Kids&Us!

Gepubliceerd 04/12/2020 door Kids&Us

Een Engels boek lezen is de ideale manier om het leerproces te consolideren en buiten de les in contact te blijven met de taal. Bij Kids&Us zijn we ons daarvan bewust en brengen we daarom vandaag ons laatste nieuwe boekje uit: Sally Senses

Sally Senses is het nieuwste boekje uit de Many Monsters-reeks, aanbevolen voor kindjes van 3 tot 5 jaar. In dit nieuwe verhaal gaat Sally Senses met haar papa naar de stad en ontdekt ze het stadsleven met al haar zintuigen: ruiken, voelen, proeven, horen ... Maar uiteindelijk zijn het haar ogen die haar verliefd doen worden op de stad. We zijn er zeker van dat jullie hetzelfde zullen ervaren als jullie het panoramische uitzicht zien op de uitvouwbare pagina. 

Met dit leuke boekje zullen de jonge lezertjes woordenschat en structuren inoefenen in verband met de vijf zintuigen en de gemoedstoestanden. 

Net zoals de andere boekjes uit de Many Monsters-reeks is ook Sally Senses gedrukt in een speciale soort inkt, waardoor je het verhaal kan beluisteren met de Talking Pen. Het boekje bevat ook een vergrootglas waarmee de lezertjes verborgen voorwerpen kunnen vinden. Het is de ideale manier om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun observatievermogen te stimuleren. 

Ontdek meer informatie op onze website of in je Kids&Us-centrum.  

Sally Senses is het nieuwe Engelstalige kinderboekje van Kids&Us
Delen op >