Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

Alle verhalen van Kids&Us binnen handbereik met Summer Readersvan Kids&Us binnen handbereik met Summer Readers

Gepubliceerd 25/06/2020 door Kids&Us

De zomer komt eraan en hoewel (de meeste) kinderen al weken niet meer naar school zijn geweest, mag niets hen ervan weerhouden om volop van hun zomervakantie te genieten.

Lezen is een geweldige manier om een nieuwe taal te leren. Het helpt om je woordenschat uit te breiden en je spelling te verbeteren. Bovendien kan je tijdens het lezen je fantasie de vrije loop laten, naar verre oorden reizen, leuke personages ontmoeten en unieke avonturen beleven, en dat allemaal door gewoon enkele pagina's om te slaan.

Met onze Summer Readers-catalogus bieden we jullie een brede waaier aan verhalen en boeken voor kinderen van alle leeftijden. Kids&Us biedt je een brede waaier aan verhalen en boeken voor kinderen van alle leeftijden. Van de schattige Babies-, Betty Sheep-, en Many Monsters-reeksen voor kinderen van 0 tot 5 jaar, en de gekke avonturen van Gina Ginger en Charlie Chives voor kinderen van 5 tot 7 jaar, tot de leuke Play&Learn- en Readers-collecties voor de oudere kindjes.

Talking Pen: de digitale superlezer

Alle boeken van Kids&Us kunnen worden gebruikt met de Talking Pen, het digitale potlood dat kan praten en de verhalen voorleest. Dankzij de Talking Pen worden de kinderen blootgesteld aan perfect Engels waardoor je met het hele gezin volop kan genieten van het voorleesuurtje.

Ontdek onze Summer Readers-catalogus en ga deze zomervakantie samen op leesavontuur.

De zomer is het ideale moment om nieuwe hobby's uit te proberen. Het is de perfecte gelegenheid om de leesmicrobe te pakken te krijgen of om de leesroutine van tijdens de lockdown in stand te houden.

Ontdek onze Summer Readers-catalogus en ga deze zomervakantie met het hele gezin op leesavontuur.

Delen op >