FAQ Formulier

We beantwoorden veel gestelde vragen over de Kids&Us-franchises
We beantwoorden veel gestelde vragen over de Kids&Us-franchises

Elk bedrijfsproject brengt heel wat nadenken met zich mee en dus ook heel wat vragen waarop je een antwoord zoekt. Kids&Us wil nu al antwoord geven op de vragen die onze huidige franchisenemers zich stelden aan het begin van hun Kids&Us-avontuur.

 • 1 Wat houdt de opleiding voor de franchisenemer in en hoe lang duurt ze?

  Er bestaan twee types opleidingen bij Kids&Us: de initiële opleiding en bijscholingen, die de franchisenemer volgt als hij/zij al aan de slag is. 

  De initiële opleiding wordt georganiseerd in onze hoofdzetel en neemt één week in beslag. Tijdens die week ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om een Kids&Us-centrum te leiden. De opleiding is opgesplitst in verschillende onderdelen (commerciële dienstverlening-verkoop, pedagogie, HR, aankoop, communicatie & marketing) zodat de franchisenemer de activiteiten in zijn/haar centrum kan aanvatten met een zeker gevoel. De initiële opleiding wordt verzorgd door de verantwoordelijken van elk departement.De bijscholingen bestaan uit online cursussen en persoonlijke sessies die worden georganiseerd in de geografische zones waarin we aanwezig zijn. 

  De kostprijs van de opleiding zit inbegrepen in de instapvergoeding. 

 • 2 Zal ik de instapvergoeding opnieuw moeten betalen?

  Alleen als u een nieuw centrum wilt openen in een andere, uitsluitend voor u bestemde zone.

 • 3 Zal ik de enige Kids&Us-franchisenemer zijn in mijn toegewezen zone? 

  Zoals vermeld in het franchisecontract is de toegewezen zone exclusief en mag er zich dus maar één franchisenemer van het Kids&Us-merk vestigen.

 • 4 Wat moet er gebeuren voor ik het centrum kan openen?

  Zodra u een akkoord heeft bereikt met Kids&Us, moet u eerst en vooral een pand zoeken, het afstemmen op het typische Kids&Us-interieur en de initiële opleiding voor de franchisenemer volgen.

  U krijgt hierbij de ondersteuning van het departement dat zich bij Kids&Us bezighoudt met de coördinatie van nieuwe openingen. 

 • 5 Moet ik het Engels beheersen om deel uit te maken van Kids&Us?

  Aangezien we opereren in een internationale context, is het belangrijk dat de zaakvoerder het Engels goed beheerst en dus vlot kan communiceren met de hoofdzetel. 

 • 6 Wie zoekt en selecteert de onderwijzers?

  We zullen u een beschrijving geven van het gewenste profiel en de middelen om doeltreffend de beste kandidaten te zoeken. Bovendien zullen we hun kennis van het Engels toetsen en ervoor zorgen dat ze goed opgeleid zijn. 

 • 7 Wie zal me steunen in de eerste maanden na de opening?

  Het Kids&Us-departement dat nieuwe openingen coördineert zorgt ervoor dat alles in de nieuwe centra vlot verloopt. Ze helpen de franchisenemer om de resultaten te behalen die beschreven staan in het businessplan.

 • 8 Welk soort pand is geschikt voor een Kids&Us-centra?

  De Kids&Us-centra zijn gevestigd in goed toegankelijke straten in zones waar veel kinderen wonen. 

 • 9 Wat kan ik verwachten op financieel vlak?

  De winst die u boekt, hangt af van uw vaardigheden, middelen, ondernemingszin en toewijding. Dat neemt niet weg dat u een streepje voor heeft dankzij onze leiderspositie in de sector, ons succesvol bedrijfsmodel en ons uitgebreide team van specialisten.

Delen op >