Succesverhalen

Ontdek de succesverhalen achter de Kids&Us-franchises
Ontdek de succesverhalen achter de Kids&Us-franchises

Het succes van goed teamwork

De franchisenemers van Kids&Us geven een score van 8,5 aan de knowhow van de hoofdzetel en het bedrijfsimago. De mate van tevredenheid en de intentie tot aanbeveling en het eventueel aangaan van een nieuwe samenwerking werden beoordeeld met een score van 8 op 10.
 

36% van de huidige franchisenemers heeft twee of meer Kids&Us-centra.


Op basis van een onderzoek met meer dan 30.000 ouders werden de algemene tevredenheid, de intentie tot aanbeveling en herinschrijving, en de tevredenheid in vergelijking met het voorafgaande jaar beoordeeld met 8,56 op 10.
 

De gemiddelde klantgetrouwheidsindex van het globale Kids&Us-netwerk is 88,67%.


​Deel uitmaken van Kid&Us is een slimme zet, daar laat de tevredenheid van de huidige franchisenemers geen twijfel over bestaan. Daarom gaan niet wij, maar wel zij uitleggen waarom Kids&Us zo succesvol is. We laten franchisenemers uit verschillende zones met verschillende profielen aan het woord die één ding gemeen hebben: ons franchisemodel.

 • Marta Tatché van Kids&Us Ripollet, Cerdanyola en Barberà del Vallès (Barcelona)

  Vertaalster Marta Taché begon haar samenwerking met Kids&Us in 2008.

  Vandaag leidt ze drie centra in de provincie Barcelona: Kids&Us Ripollet, Kids&Us Cerdanyola en Kids&Us Barberà del Vallès.

  We zijn als een blok gevallen voor Kids&Us toen we zagen hoe doeltreffend de methode in de praktijk was.
 • Françoise Piron van Kids&Us Namen

  Françoise Piron, directie-assistente en werkneemster bij BMW

  Vatte haar Kids&Us-project aan in 2014. Ze organiseerde als eerste Kids&Us-lessen in een crèche, wat haar heel wat media-aandacht bezorgde (tv, geschreven pers, radio) en aanzienlijk heeft bijgedragen tot de reputatie van haar centrum.

  In het begin waren er wat moeilijkheden, maar ik heb ze vlug overwonnen, want het project was goed voorbereid. We hebben veel hulp en steun gekregen. We tasten soms in het duister, want het gaat hier om een nieuw project. Maar we worden heel erg goed gesteund.
 • Andy Coles van Kids&Us Sant Quirze del Vallès en Calella (Barcelona)

  Andy Coles heeft een diploma Spaanse en Engelse filologie op zak.

  Andy begon met zijn Kids&Us-project in 2013 in een stadje met amper 20.000 inwoners. Tegenwoordig heeft hij drie centra in de provincie Barcelona: Kids&Us Sant Quirze del Vallès, Kids&Us Calella en Kids&Us Pineda de Mar.

  Middelmatigheid staat niet in hun woordenboek. Ze willen de beste zijn en laten dit ook blijken. Deze visie dragen ze over aan ons en wij op onze beurt aan onze klanten.
Delen op >