Wie zijn we

Het is niet de sterkste die overleeft, maar wel diegene die zich het best kan aanpassen.
We weten dat het niet de sterkste is die overleeft, maar wel diegene die zich het best kan aanpassen aan de omgeving.

Van idee tot methode

Ik herinner me nog goed hoe ik als 23-jarig meisje stond te popelen om aan de slag te gaan tijdens de inhuldiging van mijn eerste school (English Study Centre). Ik was jong, maar had altijd al geweten dat Engels mijn grote passie was, en het onderwijs was een goed excuus om deze passie in praktijk om te zetten en mijn kennis uit te breiden. 

In het begin richtte ik me vooral naar adolescenten en volwassenen. Jammer genoeg moest ik al gauw de krantentitels gelijk geven en erkennen dat, ondanks vele jaren studie, het gemiddeld niveau Engels in Spanje zeer laag bleef. Wat een teleurstelling! Ik besloot dat mijn leerlingen geen deel zouden gaan uitmaken van de statistieken die ons falende systeem en de traditionele methode uitlokten. 

Natàlia Perarnau, grondlegger van de methode Natural English van Kids&Us

Met deze overtuiging in het achterhoofd begon ik als jonge moeder in 2000 meer interesse te tonen voor stimulatie van jongs af aan. Alleen het beste was goed genoeg voor mijn dochter en dat gold ook voor het Engels! Daarom begon ik datzelfde jaar de faciliteiten van mijn school uit te breiden zodat ik les kon geven aan kinderen vanaf 3 jaar (Kids). Aangezien er nog geen gelijkaardige, kwaliteitsvolle dienst bestond en de taalverwerving van mijn dochter vlot verliep, besloot ik in 2003 om deze dienst verder uit te breiden en mijn eigen methode te ontwikkelen: Kids&Us English for Little People.

Na 3 jaar stond alles op poten in Manresa en begon ik mijn methode ook aan andere taalcentra in Catalonië aan te bieden. Met deze inkomsten kon ik dan mijn visie blijven ontwikkelen om de kwaliteit ervan te waarborgen.

In 2007 begonnen we met franchises onder de naam Kids&Us School of English. Momenteel opereert Kids&Us vanuit 486 centra in Spanje, Andorra, Italië, Frankrijk, België, Marokko, Japan, Tsjechië en Mexico, en leren meer dan 150.000 kinderen Engels met onze methode. Ik denk niet aan stoppen en blijf timmeren aan nieuwe wegen om een uitstekende dienst te blijven aanbieden aan zij die Kids&Us hun vertrouwen hebben geschonken.  

Missie

Onze missie bestaat erin om een onderwijsinstelling te zijn die de toekomstige generaties vreemde talen aanleert op een vernieuwende, dynamische en geëngageerde manier. Om onze slaagkansen te verhogen, moeten al onze processen zonder uitzondering foutloos verlopen. 

Visie

We willen alle kinderen de kans geven om op een aangename, doeltreffende manier talen te leren en zo een betere wereld te creëren waar communicatie geen barrière meer kan zijn. Het doet ons deugd te weten dat onze begeleiding hen zal helpen om zowel hun persoonlijke als professionele dromen te verwezenlijken. 

Het Kids&Us-team

Met een sterke groep mensen kan elk onderwijsproject tot een goede einde gebracht worden, maar ook toewijding is voor Kids&Us van essentieel belang, want de toekomst van uw kinderen ligt in onze handen.

Het Kids&Us-team is een van de belangrijkste onderdelen van dit bedrijf en hun toewijding heeft een directe invloed op onze ontwikkelingen. 

Al het Kids&Us-personeel heeft een opleiding genoten die de uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening verzekert. We hebben gekozen voor een permanente, doelgerichte vorming voor onze werknemers die aangevuld wordt met interne audits zodat we de werkpunten kunnen identificeren en ons belangrijkste doel kunnen bereiken: uitmuntendheid.

Momenteel leren bij ons meer dan 150.000 kinderen Engels.