Kids&Us-universum

Kids&Us organiseert heel wat complementaire activiteiten en diensten om onze leerlingen écht onder te dompelen in de Engelse taal.

Dompel je volledig onder in het Kids&Us-universum
Dompel je volledig onder in het Kids&Us-universum

Kids&Us-universum

Bij Kids&Us willen we niet dat Engels leren begint en eindigt in de klas. We vinden dat onze leerlingen deze unieke ervaring moeten delen met hun naasten, want verbondenheid, verrassing, vreugde, proactiviteit, durf, verbeelding en emotionele steun ondersteunen het leerproces. Daarom heeft Kids&Us een universum gecreëerd met kwalitatieve producten die erop gericht zijn om kinderen meer en doelgericht met het Engels in contact te laten komen. 

Welkom in onze wereld!

Op Vakantie

We willen dat Engels leren, zoals bij alles wat je leert, gebeurt op een multidimensionele manier, via verschillende inputs die worden gecombineerd met activiteiten die alle zintuigen stimuleren.

Activiteiten

Stel je een heelal voor dat bestaat uit planeten, thematische planeten waar oneindig veel stimuli in het Engels te vinden zijn voor wie er landt. Kids&Us heeft deze planeten in het leven geroepen zodat uw kind(eren) tegelijkertijd kunnen leren en plezier maken, hetzij gedurende enkele uren (workshops), hetzij tijdens de schoolvakanties.