Universum

Ontdek de Engelstalige kookworkshops van Kids&Us

Wat is Little Chef?

Achter Little Chef zitten de specialisten van ons pedagogisch departement, dat steeds streeft naar exclusieve, unieke inhoud met een duidelijk doel voor ogen: het Engels interessant en stimulerend maken voor onze leerlingen en hun gezin. 

Hoe zit het ineen?

We hebben een eigen kookworkshop bedacht om onze leerlingen te laten experimenteren met voedsel, nieuwe smaken te laten ontdekken en te tonen hoe leuk koken wel niet kan zijn. En dat alles in het Engels! 

De recepten van Little Chef komen bijna allemaal uit de Angelsaksische keuken en zijn niet alleen leuk, maar ook gezond. Zo zullen we Oven Free Oatmeal Cookies maken, Apple Grape Salad, Banana Split of Yogurt Parfait. De speelse titels van deze desserts dragen bij tot het eigenzinnig karakter van deze unieke taalworkshop.  

Het doel van Little Chef is om bepaalde woordenschat en uitdrukkingen te verankeren via een betekenisvolle context en samen te genieten van een leuke activiteit.  

Praktische info

  • Leeftijd: deze activiteit is gericht op kinderen van 3 tot 10 jaar. 
  • Aantal kinderen per groep: maximum 6 kinderen per groep en leraar. 
  • Indeling van de groepen: voor de activiteit Little Chef worden zowel de leeftijd als de motorische vaardigheden in acht genomen. Daarom wordt Little Chef op twee verschillende niveaus uitgevoerd: 

- Niveau 1, voor kinderen van 3 tot 6 jaar vergezeld door een volwassene. 

- Niveau 2, voor kinderen vanaf 7 jaar, met of zonder begeleiding. 

  • Kalender en uurrooster: elk centrum heeft zijn eigen kalender en uurrooster voor de activiteiten.  
  • Duur van de activiteit: 90 minuten.
Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.

Informatie vragen
Heerlijk Engels.