Universum

Kids&Us Fun Day
Kids&Us Fun Day

Wat is een Fun Day?

Kun je de magische wereld van Kids&Us in één ochtend gieten? Ja! Een Fun Day is een dag vol exclusieve Kids&Us-activiteiten, een cocktail van plezier en Engels waar uw kinderen tijdens de schoolvakantie van kunnen genieten. Tijdens deze dagen vinden er in de Kids&Us-centra heel wat
leerrijke, unieke en originele activiteiten plaats in het Engels die ontwikkeld zijn door de pedagogische afdeling van Kids&Us.

Een dag vol plezier en authentieke Kids&Us-activiteiten:

Een zelfbedachte kookworkshop die de kinderen de kans geeft om met voedsel te experimenteren, nieuwe smaken te leren kennen en te ontdekken dat koken heel leuk kan zijn. En dat allemaal in het Engels!

  • Spelletjes in het Engels

Spelletjes aangepast per leeftijdsgroep die de kinderen de kans geven om Engels te leren en hun motorische vaardigheden aan te scherpen.

Tijdens het verhaaluurtje (Storytime in het Engels) wordt er een verhaal uitgebeeld met verschillende personages, liedjes en aanvullend materiaal om de kinderen een spektakel in het Engels voor te schotelen waar ze gek op zullen zijn.

  • Crafts

Knutselactiviteiten om de verbeelding van de kinderen te stimuleren terwijl ze Engelse woorden leren.

Wat is het precies?

Kids&Us doorbreekt de klasmuren. De Fun Day maakt deel uit van ons universum vol activiteiten dat het hele jaar door beschikbaar is: op feestdagen, tijdens het weekend en tijdens de vakantie.
Met de Fun Day willen we de kinderen de mogelijkheid geven om in contact te blijven staan met het Engels en te leren buiten de schoolperiodes, wanneer hun ouders meestal moeten werken.
De Fun Day is toegankelijk voor kinderen die nog niet ingeschreven zijn bij Kids&Us en is een gouden kans om op een leuke manier Engels te leren en te genieten van activiteiten met het Kids&Us kwaliteitskeurmerk.

 

Basisinformatie

  • Leeftijd: deze activiteit is gericht op kinderen van 3 tot 10 jaar die al dan niet les volgen bij Kids&Us.
  • Aantal kinderen per groep: maximum 8 kinderen per groep en begeleider.
  • Kalender en uurrooster: elk centrum hanteert een eigen activiteitenkalender en -uurrooster die u bij het centrum zelf kunt opvragen.
  • Duur van de activiteit: elke Fun Day duurt 4 uur.
Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.

Informatie vragen
Het hele Kids&Us-universum in één ochtend