Engels taalkamp

Wat zijn de Cool Off-kampen?

Het pedagogische team van Kids&Us heeft de kampen zorgvuldig uitgewerkt om ervoor te zorgen dat de kinderen genieten van de geplande activiteiten terwijl ze Engels leren. Naast nieuwe woordenschat en constructies zullen we ze ook enkele zeer belangrijke waarden bijbrengen zoals verdraagzaamheid, respect en samenwerking. 

Cool Off 2023: Thai Wishes

Cada año los Cool Off nos acercan a una de las tantas culturas que existen en el mundo. El objetivo es lograr, no solo una inmersión lingüística en inglés, sino también una inmersión cultural. Este año nos trasladamos a Tailandia, donde disfrutaremos de hermosos paisajes, fabulosos animales y conoceremos la amable y alegre manera de ser de sus habitantes. Durante la semana, cada grupo vivirá una cantidad infinita de aventuras con un solo objetivo: ¡descubrir todo lo que nos puede ofrecer esta maravillosa cultura! Los participantes deberán dedicar toda su energía y trabajar en equipo para cumplir los retos que se les plantearán: una aventura por los bosques de Tailandia, juegos nocturnos, desafíos en el agua, y deportes tradicionales como el Sepak Takraw. ¡Al finalizar la semana, se habrán convertido en auténticos maestros de la cultura thai!

Staff Performance
Onze monitoren worden personages in een prachtig verhaal.
Inside Out
Traditionele spelletjes, liedjes en verschillende activiteiten om het Engels in kleine groepjes te blijven oefenen.
Night Out
Een nacht onder de sterren met de hele groep!
Thematisch diner
Groepsdiner in de Braziliaanse carnavalssfeer, gevolgd door een leuke dansfuif.

Basisinfo over de Engelse taalkampen

Wie kan deelnemen aan de Cool Off-kampen? De kampen zijn bedoeld voor kinderen van 7 tot 13 jaar oud. Exclusief voor Kids&Us-leerlingen.  
Hoelang duren de kampen? Ze duren 7 dagen en 6 nachten, van zondag tot zaterdag.  
Hoe ziet de accommodatie eruit? De accommodatie voor onze Cool Off-kampen ligt midden in de natuur. De huizen beschikken over alle nodige voorzieningen en leuke buitenruimten, ideaal om spelletjes te spelen en aan sport te doen.  
Hoe zien de groepen eruit? We maken kleine groepjes van 10 kinderen van dezelfde leeftijd.   
Praten de monitoren Engels? Ons team van monitoren gebruikt uitsluitend het Engels als voertaal om 24 uur per dag te communiceren. Ze hebben allemaal een niveau dat gelijk is aan Proficiency.  
 

Alles wat je moet weten over de Cool Off-kampen

Hoe wordt het Engels geoefend?

We blijven Engels leren met de Natural English-methode van Kids&Us!

Elke dag gaan we aan de slag met de vakantieboeken en zullen de kinderen een uur lang hun Engels verbeteren op een meer individuele manier met de monitoren. Bovendien zijn we 24 uur per dag samen, waardoor de kinderen voortdurend worden blootgesteld aan natuurlijk Engels en kunnen werken aan typische alledaagse uitdrukkingen.

Worden er veiligheids- en hygiënemaatregelen toegepast?

Chez Kids&Us, nous avons mis en place de nouveaux protocoles de sécurité et d'hygiène et adapté nos activités en conformité à toutes les mesures préconisées par les autorités sanitaires.

Wat als een deelnemer zich plots niet goed voelt tijdens het kamp?

We staan in contact met de dichtstbijzijnde dokterspraktijken en ziekenhuizen. Natuurlijk bellen we de ouders onmiddellijk op om ze op de hoogte te brengen. 

Is er iemand die Nederlands praat?

De monitoren mogen enkel Engels praten, en de kindjes weten zelfs niet of ze ook een andere taal begrijpen/spreken. Maar de directeur/directrice van de kampen mag wel Nederlands spreken. Deze persoon zal − indien nodig − als tussenpersoon optreden.

Hoe worden de groepen samengesteld?

Volgens de leeftijd en het niveau van Engels van elk kind. Bovendien zullen we − indien mogelijk − rekening houden met het feit of ze vriendjes hebben met wie ze de ervaring graag willen delen. 

Wat is het annuleringsbeleid?

Als een gezin minstens een maand op voorhand vrijwillig annuleert of te maken krijgt met overmacht, zal 50% van het bedrag worden terugbetaald. Als de organisatie zich genoodzaakt ziet de activiteiten te annuleren wegens beperkingen door COVID-19, zal het volledige bedrag worden terugbetaald, met uitzondering van de kosten voor de huur of de geleverde diensten.

Zo zien de Cool Offs eruit!

Nueva llamada a la acción
Summer Fun

Engelse zomerkampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud

Fun Weeks

Engelse themakampen voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud

Dit vind je misschien ook interessant ...

Onze lessen

Een ruimdenkende en vindingrijke visie op de wereld

Meer weten

Onze methode

De beste methode om kinderen Engels te leren

Meer weten

Waar kan je ons vinden?

Vind het dichtstbijzijnde centrum

Meer weten