De weg naar het beheersen van het Engels

Al onze Engelse lessen

De verhalen en personages die onze kinderen tijdens de lessen begeleiden, weerspiegelen situaties die dicht bij hun realiteit staan en afgestemd zijn op hun leeftijd. De gelijkenissen stellen ze in staat Engels te leren dat nuttig is en toepasbaar op hun eigen ervaringen.

Babies

Engelse lessen voor baby's van 1 tot 2 jaar oud

Het spreekt voor zich dat het taalverwervingsproces begint lang voordat baby's beginnen te spreken. Daarom raadt Kids&Us aan om baby's vanaf hun eerste levensjaar Engels te leren door ze dagelijks bloot te stellen aan deze nieuwe taal.

Kids

Engelse lessen voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud

In de Kids-fase zijn spel en interactie met de groep de belangrijkste motoren van het leerproces. Met liedjes, verhalen en dynamische activiteiten passen we ons aan aan de interesses en drijfveren van de kleintjes.

Tweens

Engelse lessen voor preadolescenten van 9 tot 12 jaar oud

Bij Kids&Us moedigen we de kinderen aan om te praten over de wereld die ze omringt en over de persoon die ze aan het worden zijn. Zo vergezelt het Engels ze in hun persoonlijke ontwikkeling. De goede mondelinge basis die in de vorige jaren is gelegd, stelt ons in staat het lezen en schrijven te consolideren. 

Teens

Engelse lessen voor tieners van 13 tot 18 jaar oud

Onze tieners zijn in staat om met veel nuances in het Engels te communiceren, waardoor ze vlot en spontaan zijn. Bij Kids&Us stimuleren we kritisch denken en bereiden we jongeren voor om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.

Dit vind je misschien ook interessant ...

Onze lessen

Een ruimdenkende en vindingrijke visie op de wereld

Meer weten

Kids&Us-activiteiten

Een allesomvattend universum vol mogelijkheden in het Engels

Meer weten

Waar kan je ons vinden?

Vind het dichtstbijzijnde centrum

Meer weten