Open je Engelse talenschool

Een bedrijf met een heden en een toekomst

Kids&Us is een succesvol bedrijf met een gevestigde reputatie dat in 2003 begon en nu al meer dan 180.000 leerlingen telt in meer dan 500 scholen in 9 landen. We zijn wereldwijd aan het uitbreiden onder de franchiseformule. Wil jij je bij ons project aansluiten?

526 franchises
9 landen
36% multi-unit-franchisenemers

Ten dienste van de franchisenemer

We begeleiden je tijdens elke stap en doen er alles aan om van je project een succes te maken. Onze franchiseformule is gebaseerd op voortdurende kwaliteit en innovatie, wat ons tot de marktleider maakt. Achter dit alles staat een team van meer dan 130 hooggekwalificeerde professionals die al onze klanten een eersteklasservice bieden.

Onze knowhow

We delen de kennis die we hebben opgebouwd dankzij onze 18 jaar ervaring met het hele netwerk aan franchisenemers. Dankzij de voortdurende herziening en bijwerking van de cursussen en het materiaal door ons pedagogische team blijft 90% van de leerlingen onafgebroken bij ons. De tevredenheid van de gezinnen is onze beste garantie: zij beoordelen ons met een 8,7 op 10.

Ondersteuning en persoonlijke begeleiding

We leiden onze centra voortdurend op op verschillende gebieden, zodat ze steeds op de hoogte zijn van de beste bedrijfspraktijken en de nieuwste ontwikkelingen binnen de Kids&Us-methode. We geven onze franchisenemers individueel advies en bieden ze een constante follow-up. Bij nieuwe centra doen we gedurende het eerste jaar een uitvoerige follow-up.

Een innovatief project

Kids&Us is een toonaangevend project voor een veilige, winstgevende en duurzame investering in een stabiele sector die bestand is tegen economische crisissen, en waarin je onderneming een hoog groeipotentieel zal hebben. Dat blijkt uit het feit dat 36% van de franchisenemers al 2 of meer Kids&Us-centra heeft. 

Een sterk merk

Vanuit het hoofdkantoor van Kids&Us investeren we voortdurend in communicatie-, wervings- en loyaliteitsacties. Bovendien geniet je jaarlijks mee van onze reclamecampagnes om de naamsbekendheid te vergroten.

Het is aan jou

Bij Kids&Us voeren we een grondige selectie uit onder onze franchisenemers, omdat we potentieel zien in elke persoon. Beschouw je jezelf als een ondernemer en heb je de volgende kwaliteiten? Dan is Kids&Us hét project voor jou:

Een passie voor kinderen
en voor de wereld van het onderwijs
Sterke toewijding aan het merk
voor de correcte uitvoering van het franchisebedrijf
Capaciteit om te investeren
gedurende het hele schooljaar met het tweeledige doel de behoeften te evalueren en de resultaten te analyseren
Ondernemingszin
en een proactieve houding in de commerciële wereld
Een cultuur
waarbij alle door het hoofdkantoor vastgelegde processen en operaties worden nageleefd

We beantwoorden al je vragen

Wat betekent het om franchisenemer te zijn van Kids&Us?

Je beheert je eigen Engelse taalacademie met de steun van je persoonlijke coördinator van het hoofdkantoor, past alle procedures toe die door het merk zijn vastgesteld, en zorgt ervoor dat de methode correct uitgevoerd wordt in de lessen. Er is ook een belangrijk commercieel aspect dat moet worden aangepakt om het break-evenpoint van je bedrijf te bereiken. 

Waarom is het interessant om franchisenemer te worden van Kids&Us?

Je maakt deel uit van een groot bedrijf met een knowhow van meer dan 18 jaar ervaring en met een uitgebreid netwerk aan centra die hetzelfde proces hebben doorlopen als jij. Daarnaast voorziet Kids&Us je van alle trainingen, handboeken en protocollen om van je bedrijf een succes te maken.

Wat zoekt Kids&Us in een kandidaat-franchisenemer?

We zijn op zoek naar mensen die onbevreesd zijn, met een passie voor de wereld van het onderwijs. Heb je ondernemingszin en investeringscapaciteit? Dan is dit je plaats!

Welke financiële resultaten kan ik verwachten?

De financiële resultaten zullen afhangen van je vaardigheden, middelen, commerciële proactiviteit en toewijding. Je hebt echter het voordeel dat je kan rekenen op een toonaangevend merk in de sector, een beproefd bedrijfsmodel en een uitgebreid team van professionals.

Wie zal me tijdens de eerste maanden na de opening bijstaan?

We beschikken over een afdeling die zich uitsluitend bezighoudt met het helpen opstarten van nieuwe centra en het behalen van de resultaten die in het bedrijfsplan zijn vastgelegd.

Wat is de beste locatie voor een Kids&Us-centrum?

Kids&Us-centra bevinden zich best op straatniveau en moeten gemakkelijk bereikbaar zijn, in zones waar veel kinderen wonen.

Is het voorgestelde gebied voor mijn franchise exclusief van mij?

Zoals uit het franchisecontract blijkt, is het toegewezen gebied exclusief, zodat niemand anders onder het merk Kids&Us zich er kan vestigen. 

Wat zal ik moeten doen voor de opening?

Zodra het akkoord met Kids&Us ondertekend is, zal er moeten worden gezocht naar een pand, zal het gebouw moeten worden aangepast aan het Kids&Us-project, en zal de franchisenemer een eerste opleiding krijgen. De afdeling Openingscoördinatie van Kids&Us zal je helpen met al deze stappen.

Moet ik goed Engels spreken om een Kids&Us-centrum te openen?

In deze internationale context is het belangrijk dat de verantwoordelijke van het Kids&Us-centrum een goede kennis heeft van het Engels om vlot te kunnen communiceren met het hoofdkantoor.