Engels cursussen voor kinderen

Bij Kids&Us groeien de kinderen samen met onze personages. Een open en creatieve manier om de wereld te zien en te begrijpen.

Engels cursussen voor kinderen
Engels cursussen voor kinderen

Cursussen Engels vanaf 1 jaar: Babies

1 en 2 jaar

Baby's zijn in staat om een tweede taal te leren vanaf het moment dat ze geboren worden; daarom worden ze bij Kids&Us zo vroeg mogelijk ondergedompeld in de nieuwe taal, in een omgeving die specifiek ontworpen is om het leerproces te stimuleren.  

Cursussen Engels vanaf 3 jaar: Kids

Vanaf 3 jaar

Bij Kids&Us leren kinderen Engels zonder erbij stil te staan. Dat doen ze aan de hand van liedjes, spelletjes, dansjes en situaties die aansluiten bij hun leefwereld en vertrouwd aanvoelen. Het Engels van Kids&Us groeit mee met onze leerlingen en is afgestemd op hun interesses en drijfveren om hun aandacht te blijven wekken.

Cursussen Engels vanaf 9 jaar: Tweens

Vanaf 9 jaar

Vanaf hun 9 jaar leren onze leerlingen Engels aan de hand van inspirerende personages, stimulerende activiteiten, bijzondere ervaringen en spannende avonturen die perfect aansluiten bij hun leefwereld. De goede mondelinge vaardigheden van het Engels die ze tijdens de eerste cursussen bij Kids&Us verworven hebben, vormen de basis voor deze nieuwe fase waarin ze voor het eerst Engels zullen leren lezen en schrijven.

Cursussen Engels vanaf 13 jaar: Teens

Vanaf 13 jaar

Bij Kids&Us leren onze tieners Engels in een setting die hen aanspreekt. Vanaf hun 13 jaar hebben de kinderen de nodige kennis opgedaan om zich in verschillende situaties in het Engels uit te drukken.  

Delen op >