Engels voor kinderen van 5 jaar

Oliver

Met de lieve Oliver aan hun zijde bootsen de kinderen alledaagse, vertrouwde situaties na en beginnen ze op een spontane manier meer beschrijvende taal te gebruiken in het Engels. 

Doel van de cursus:

Tijdens deze cursus consolideren de 5-jarigen alles wat ze tot nu toe hebben geleerd en beginnen ze zich in het Engels uit te drukken met iets complexere constructies, aangezien ze beschikken over een uitgebreidere Engelse woordenschat. Aan de hand van alledaagse verhaaltjes, waarin ze bijvoorbeeld een tand verliezen, ziek zijn en niet naar school kunnen, of mama en papa willen helpen, komen de leerlingen in contact met eenvoudige constructies in de onvoltooid verleden tijd en de onvoltooid tegenwoordige tijd. Ze leren ook enkele voornaamwoorden en de voorzetsels gebruiken, en hoe ze de voornaamwoorden in het Engels moeten vormen.  

Duur van de les:

1 uur, één keer per week

Aantal leerlingen per klas:

8  leerlingen

Het belang van de audiobestanden: 

Om het leerproces doeltreffend te maken, is het belangrijk om ook thuis tijd te besteden aan de Engelse taal. Door naar verhaaltjes te luisteren, beginnen de kinderen van deze leeftijd bepaalde klanken en lettergrepen te herkennen, een belangrijke stap die hen voorbereidt op het lezen. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Oliver
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Oliver
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Oliver
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Oliver
Delen op >