Engels voor kinderen van 7 jaar

Pam&Paul

De ondeugende tweeling Pam&Paul zal ongetwijfeld tot de verbeelding spreken van de kinderen in deze cursus. Aan de hand van verhalen waarin fantasie en het dagelijkse leven door elkaar vloeien, leren de leerlingen zich uitdrukken met steeds complexere en spontanere zinnen. 

Doel van de cursus:

In deze cursus komen verschillende zaken aan bod. Zo leren de kinderen eenvoudige vragen stellen en beantwoorden met behulp van de Wh-vragen en de Engelse voornaamwoorden beter gebruiken, en gaan ze dieper in op begrippen over tijd en de dagen van de week. Daarnaast gaan de 7-jarigen ook intensief aan de slag met uitdrukkingen om hun naam te zeggen of iemand te begroeten, en leren ze het werkwoord to be herkennen en gebruiken in zowel affirmatieve als negatieve zinnen. Omdat ze hun luistervaardigheid in het Engels al getraind hebben, beginnen ze ook steeds beter te begrijpen wat er gezegd wordt en kunnen ze nauwkeuriger spellen.  

Duur van de les:

1 uur, één keer per week

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen.

Meer flexibiliteit bij het gebruik van de taal: 

Dankzij de verscheidenheid aan activiteiten, uitgedacht om de interesse en verbeelding van de leerlingen te prikkelen, onthouden ze steeds meer woordenschat en uitdrukkingen, pikken ze ook vanzelf nieuwe woorden op en leren ze deze in steeds complexere constructies te gebruiken. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Pam&Paul
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Pam&Paul
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Pam&Paul
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Pam&Paul
Delen op >