Engels voor kindjes van 3 jaar

Sam

Sam is het beste vriendje van onze leerlingen van 3 jaar. Samen ontdekken ze de wereld rondom hen en leren ze hun favoriete activiteiten in het Engels benoemen. 

Doel van de cursus:

Tijdens deze cursus zullen de kinderen van 3 jaar hun eerste zinnen leren in het Engels. Het zal om eenvoudige zinnetjes gaan, maar toch meer dan losse woordjes. Samen met Sam verkennen ze hun omgeving en beginnen ze zelfstandig enkele dagelijkse activiteiten te doen. Ze leren in bad gaan, zich aankleden of eten, en ontdekken dat een verjaardagsfeestje of een uitstap naar de zoo in het Engels ook heel leuk kan zijn. Doordat we vertrouwde situaties nabootsen, leren de kinderen op een natuurlijke manier Engels terwijl ze de wereld verder ontdekken in hun moedertaal. Bovendien leren ze ook omgaan met andere kindjes en ontwikkelen ze sociale vaardigheden.  

Duur van de les:

1 uur, één keer per week

Aantal leerlingen per klas:

8 leerlingen 

Ze worden groot:

Sam leert de kindjes van 3 jaar leuke liedjes en spelletjes kennen. Het hele schooljaar lang zullen ze samen niet alleen veel plezier beleven, maar ook zelfstandiger worden tijdens de dagelijkse routines en hun eerste zinnetjes in het Engels produceren.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?Neem contact met ons op - wij beantwoorden al uw vragen.Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Galerij

  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Sam
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Sam
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Sam
  • Leerlingen uit de Kids&Us-lessen met Sam
Delen op >