Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

De Kids&Us-lessen komen eraan!

Gepubliceerd 04/09/2017 door Kids&Us

De start van het nieuwe schooljaar tovert altijd een lach op ons gezicht. We hebben allemaal een beetje routine nodig in ons leven en die van ons bestaat uit klassen en gangen vol kinderen die er samen met ons een geweldig jaar van willen maken.

Komende [dag] XX september hervat ons centrum de lessen en ontmoeten onze leerlingen de personages die hen dit schooljaar zullen vergezellen.
De leerkracht en nieuwe klasgenootjes ontmoeten, het juiste klaslokaal zoeken, genieten van de verraste gezichtjes van de peuters (en hun ouders) die voor het eerst onze school betreden... De eerste schooldag is voor Kids&Us elk jaar weer een fantastische ervaring die we tot in de puntjes voorbereiden. Zo kunnen we er zonder zorgen aan beginnen.

Een nieuw, heel speciaal schooljaar

Het schooljaar 2017-2018 wordt heel belangrijk voor Kids&Us, want in 2018 blazen we 15 kaarsjes uit. Bovendien studeert de eerste Kids&Us-generatie af: de leerlingen van Subscription 2.
Kids&Us vat het nieuwe schooljaar aan met meer dan 115.000 leerlingen in 376 centra in Spanje, Andorra, België, Frankrijk, Italië, Marokko, Mexico en Tsjechië.

Klaar voor het nieuwe schooljaar? Boekentassen in de aanslag? Go!

Delen op >