Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

Lees en speel deze zomer in het Engels

Gepubliceerd 23/05/2017 door Kids&Us
Lees en speel deze zomer in het Engels met 'Summer Readers' van Kids&Us.

Maak kennis met 'Summer Readers', onze lees- en speelactiviteit om deze zomer Engels te blijven leren en de perfecte aanvulling op het leerproces.

Leren buiten de klasmuren

De filosofie van Kids&Us steunt op globale taalverwerving. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om buiten de klasmuren te blijven leren met een waaier aan activiteien en producten van de hand van het pedagogische team van Kids&Us.

Ook 'Summer Readers' is een resultaat van deze filosofie. We willen ervoor zorgen dat onze leerlingen tijdens de zomervakantie in contact blijven staan met het Engels en de geziene leerstof herhalen.  

Voor elke leeftijd wat wils

'Summer Readers' biedt producten voor kinderen van 9 maand tot 13 jaar oud. Voor de allerkleinsten van 9 maand tot 2 jaar heeft Kids&Us de educatieve spelletjes 

'Bedtime&Bathtime puzzle' ontwikkelt, die helpen om de associatieve, tactiele en motorische vaardigheden te oefenen. Ook bieden deze spelletjes de mogelijkheid woorden in het Engels te beluisteren en te leren. In de 'Baby Books' worden nieuwe woorden geïntroduceerd.

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar zijn er de boeken en gezelschapsspelletjes van Betty Sheep, het zwarte schaapje dat de wereld samen met onze leerlingen verkent.

De 'Gina Ginger'-reeks is gericht op kinderen van 5 tot 7 jaar. Gina Ginger is een heel leuk meisje dat allerlei avonturen beleeft in het gezelschap van enkele erg ondeugende feetjes.

De 'Listen&Play'-spelletjes- en boekenreeks stimuleert op een leuke manier de observatie en identificatie van objecten en handelingen, en moet worden gebruikt in combinatie met de Talking Pen, de digitale lezer van Kids&Us. In ons Listen&Play-aanbod kunt u producten terugvinden voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Wie graag strips leest, heeft het getroffen met onze 'Superkids'-reeks voor kinderen van 8 tot 10 jaar - de perfecte aanvulling op de Ben&Brenda-lessen van Kids&Us.

Voor kinderen van 9 tot 13 jaar is er tenslotte de 'Readers'-reeks met leuke leesactiviteiten en puzzelspelletjes zoals hersenbrekers en kruiswoordraadsels.

Summer Readers met of zonder Talking Pen    

Kids&Us heeft een digitaal potlood ontwikkeld, de Talking Pen, dat de perfecte partner is van de boeken-, spelletjes- en verhalenreeksen van Kids&Us - ideaal om op een leuke manier de uitspraak van het Engels onder de knie te krijgen. Alle producten van 'Summer Readers' kunnen worden gebruikt in combinatie met de Talking Pen, behalve de 'Readers'-reeks. 

U kunt de boeken en spelletjes van 'Summer Readers' vinden in de Kids&Us-centra.

Delen op >