Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

Je kan nu inschrijven voor de Fun Weeks van de paasvakantie

Gepubliceerd 23/02/2021 door Kids&Us

Kijken jullie ook al uit naar Pasen? Wij hebben de beste manier om de paasvakantie door te brengen: de Easter Fun Weeks, een van onze Engelstalige themakampen voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud.  

Elke schoolvakantie staan er jullie nieuwe Fun Weeks te wachten, en dat zal deze paasvakantie niet anders zijn. De inschrijvingsperiode bij de Kids&Us-centra gaat nu van start. Schrijf je zoon/dochter in voor een van onze Engelse themakampen voor kinderen van 3 tot 10 jaar, en laat hem/haar genieten van een fantastisch leuke en leerrijke week. De groepjes bestaan uit maximaal 5-6 kinderen, ingedeeld per leeftijd, en zullen de hele week dezelfde monitor hebben.  

Tijdens de Easter Fun Weeks beleven de kinderen de allertofste paasavonturen en nemen ze zelfs deel aan een leuke tuinierwedstrijd. Hoe we dat allemaal klaarspelen? Met geweldige activiteiten zoals onze verteluurtjes, knutselactiviteiten, spelletjes en dansjes, en dat allemaal in het Engels!  

De thema's die we voor jullie in petto hebben, staan helemaal in het teken van Pasen: Easter Eggcitement en Veggie Patch. Benieuwd naar wat de kinderen nodig hebben om te kunnen deelnemen aan deze kampen? Het is heel simpel: goesting om plezier te beleven, een heleboel leuke activiteiten te doen en Engels te (blijven) leren.  

Het Kids&Us-centrum: een veilige plaats  

Om de veiligheid van alle kinderen, hun gezinnen en onze leerkrachten te garanderen, blijven we de veiligheids- en hygiëneprotocollen implementeren die de gezondheidsautoriteiten opleggen. De Kids&Us-centra bieden een unieke service waarbij het Engelse leerproces en de veiligheid van de kinderen centraal staan.  

Neem contact op met het dichtstbijzijnde centrum voor meer informatie en om jullie kinderen in te schrijven.

Delen op >