Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

Opnieuw doorbreekt het Engels de klasmuren bij Kids&Us

Gepubliceerd 15/10/2017 door Kids&Us
Ontdek Kids&Us

Kids&Us heeft een universum gecreëerd met kwalitatieve, stimulerende tools om het contact met het Engels uit te breiden en te verrijken. 

Zowel leerlingen als niet-leerlingen van Kids&Us hebben toegang tot een wereld vol mogelijkheden en inhoud in het Engels om met deze taal in contact te blijven tijdens de schoolvakanties. 

Ons aanbod is heel breed: van boeken, spelletjes, kindermuziek en verhalen tot kookworkshops, wetenschapsworkshops en zomerkampen in het Engels. 

Kun je de magische wereld van Kids&Us in één voormiddag gieten? Ja, met de nieuwe activiteit van Kids&Us: de Fun Day. Een Fun Day is een voormiddag vol exclusieve Kids&Us-activiteiten, een mix van plezier en Engels waar kinderen van 3 tot 10 jaar tijdens de schoolvakantie van kunnen genieten. Tijdens deze voormiddagen vinden er in de Kids&Us-centra heel wat leerrijke, unieke en originele activiteiten plaats, helemaal in het Engels, die ontwikkeld zijn door de pedagogische afdeling van Kids&Us.

Wat doen we allemaal tijdens de Fun Day? 

  • Een Little Chef, onze kookworkshop die volledig in het Engels plaatsvindt en kinderen laat experimenteren met eten op basis van creatieve, leuke recepten. 
  • Spelletjes in het Engels aangepast per leeftijdsgroep die de kinderen de kans geven om op een leuke manier hun Engels te oefenen en hun motorische vaardigheden aan te scherpen. 
  • Een Storytime, waarbij we een verhaal in het Engels uitbeelden met personages en liedjes.  
  • Knutselactiviteiten om de verbeelding van de kinderen te stimuleren terwijl ze Engelse woorden leren. 

Een voormiddag vol plezier en activiteiten, helemaal in Kids&Us-stijl.

 

More than an English activity!

Delen op >