Nous utilisons de cookies propres et de tiers afin d’améliorer votre expérience de navigation et vous offrir de la publicité et des contenus pertinents pour vous. Meer informatie cookiebeleid.

Nieuws

Ontdek alle nieuwtjes van Kids&Us

Lees de nieuwtjes van Kids&Us

Opnieuw doorbreekt het Engels de klasmuren bij Kids&Us

Gepubliceerd 15/10/2017 door Kids&Us
Ontdek Kids&Us

Kids&Us heeft een universum gecreëerd met kwalitatieve, stimulerende tools om het contact met het Engels uit te breiden en te verrijken. 

Zowel leerlingen als niet-leerlingen van Kids&Us hebben toegang tot een wereld vol mogelijkheden en inhoud in het Engels om met deze taal in contact te blijven tijdens de schoolvakanties. 

Ons aanbod is heel breed: van boeken, spelletjes, kindermuziek en verhalen tot kookworkshops, wetenschapsworkshops en zomerkampen in het Engels. 

Kun je de magische wereld van Kids&Us in één voormiddag gieten? Ja, met de nieuwe activiteit van Kids&Us: de Fun Day. Een Fun Day is een voormiddag vol exclusieve Kids&Us-activiteiten, een mix van plezier en Engels waar kinderen van 3 tot 10 jaar tijdens de schoolvakantie van kunnen genieten. Tijdens deze voormiddagen vinden er in de Kids&Us-centra heel wat leerrijke, unieke en originele activiteiten plaats, helemaal in het Engels, die ontwikkeld zijn door de pedagogische afdeling van Kids&Us.

Wat doen we allemaal tijdens de Fun Day? 

  • Een Little Chef, onze kookworkshop die volledig in het Engels plaatsvindt en kinderen laat experimenteren met eten op basis van creatieve, leuke recepten. 
  • Spelletjes in het Engels aangepast per leeftijdsgroep die de kinderen de kans geven om op een leuke manier hun Engels te oefenen en hun motorische vaardigheden aan te scherpen. 
  • Een Storytime, waarbij we een verhaal in het Engels uitbeelden met personages en liedjes.  
  • Knutselactiviteiten om de verbeelding van de kinderen te stimuleren terwijl ze Engelse woorden leren. 

Een voormiddag vol plezier en activiteiten, helemaal in Kids&Us-stijl.

 

More than an English activity!

Delen op >