Engelse lessen voor baby's van 1 tot 2 jaar oud

Baby's leren via hun emoties

Baby's zijn vanaf hun geboorte klaar om verschillende talen te leren. Bij Kids&Us experimenteren de allerkleinsten met hun zintuigen en raken ze vertrouwd met de muzikaliteit van het Engels aan de hand van spelletjes en liedjes. Ze beleven dit avontuur samen met schattige personages: de muisjes Mousy en Linda.

Mousy
Engels voor baby's vanaf 1 jaar oud
Linda
Engels voor baby's vanaf 2 jaar oud

Engels voor baby's vanaf 1 jaar oud

Mousy

Leerdoel van de cursus: volop gebruikmaken van het aangeboren vermogen van baby's om een taal te ontcijferen. Deze vatbaarheid voor prikkels stelt ze in staat basisinstructies in het Engels te begrijpen. Baby's zijn in hoge mate ontvankelijk voor het ontdekken van en het zich uitdrukken over de wereld om ze heen. Het hoofddoel in elke sessie is het vermogen van baby's ontwikkelen om op een natuurlijke en spontane manier Engels te leren. In deze lessen staan spelletjes, verrassingen en interactie met de leraar (en de begeleidende volwassene) centraal. 
 
Duur van de les: 45 minuten, één keer per week.  
 
Kleine groepen: elke klas bestaat uit maximaal 5 baby's, elk vergezeld door een volwassene.  
 
De rol van de ouders: als het gezin actief betrokken is bij de activiteiten in de klas, ontstaat er een emotionele band met de baby's. En deze band is heel bevorderlijk voor het leerproces. 

Engels voor baby's vanaf 2 jaar oud

Linda

Leerdoel van de cursus: de 2-jarige baby's ontdekken dat alles wat ze omringt ook een naam heeft in het Engels: lichaamsdelen, kleuren, vormen ... Ze zullen woorden beginnen samen te voegen tot eenvoudige zinnetjes, en liedjes leren in het Engels. Door activiteiten te doen die hun verbeelding stimuleren, hebben ze vanaf het prille begin een heel natuurlijke uitspraak.  
 
Duur van de les: 45 minuten, één keer per week.  
 
Kleine groepen: elke klas bestaat uit maximaal 5 baby's, elk vergezeld door een volwassene.  
 
Rol van de ouders: halverwege het schooljaar beginnen de 2-jarige baby's zelfstandiger te worden en zonder begeleiding naar de klas te komen. Los daarvan is het heel belangrijk om ze thuis gemotiveerd te houden. 

Nueva llamada a la acción

Volg les bij Kids&Us!

Dit vind je misschien ook interessant ...

Alle lessen

Een ruimdenkende en vindingrijke visie op de wereld

Meer weten

Kids&Us-activiteiten

Een allesomvattend universum vol mogelijkheden in het Engels

Meer weten

Waar kan je ons vinden?

Vind het dichtstbijzijnde centrum

Meer weten